Nyheter

 

03.08.09

Senta er blitt Norsk Champion i helga!!

Da gikk det som vi håpet på i helga. Senta tok siste certet på utstillinga på Leknes og fikk tittelen N UCH! Det var mange tollere påmeldt så det var spennede. Hun er blitt mye flinkere i ringen i det siste, får bedre fart på henne og hun er flink å stå i ro når hun blir stilt opp. Hun ble BIR begge dagene så vi er kjempefornøyde:))

Gratulerer så mye til Aiko som tok sitt første cert, og til Nico og Frost som nok en gang gikk til topps.

 

 

28.06.09

Da var alle fire utstillinger unnagjort og Senta har gjort det veldig bra på disse to helgene. Siste utstilling på Oppdal fikk hun 2 flate røde. Dommeren syntes hun var for lang!! Mye rart man skal høre, enten for lita, for tykk, og nå for lang! I går fikk hun en 4 plass noe som vi ikke helt forstod, da de tre foran fikk høre fra dommeren at de var for kraftige. Men smaken er som baken, den er delt:))

I dag på NKK utstillingen i Trondheim gikk det utrolig bra. Av 24 påmeldte tollere( 12 hanner og 12 tisper) gikk Senta til topps blands tispene og fikk STOR-CERTET og CACIB. Hun ble BIM etter at en nydelig champion hanne slo henne. Er så stolt over "snuske" vårt!

Ellers har vi i dag meldt på til dobbeltutstillinga på Leknes første helga i august. Hadde vært veldig artig og fått et cert da og fått tittelen N uch på henne.`)

I går og i dag fikk vi møte Mira som er søsteren til Senta. Var lett å se at de var søsken. Samme høyde, pels og farge. Mira var litt mørkere i ansiktet og hadde mindre hvitt i brystet enn Senta har. Nydelig hund og koselige eiere.

 

20.06.09

Da har vi tatt ferie og første av fire utstillinger er over. Kjørte fra Trondheim til Oppdal i morrest, og det ble ett skikkelig stress før vi var fremme. Den store styrkeprøven, sykkelrittet mellom Trondheim-Oslo gikk i dag og vi havnet midt oppi det da vi kjørte. Brukte over en time lenger enn planlagt til Oppdal, så vi var fremme litt over kl 11.00 og da skulle vi vært med ringen. Men heldigvis var de forsinket så vi hadde god tid på å gjøre oss klar. Senta var opplagt og flink å springe i ringen, og endelig var det vår tur til å gå til topps. Ble BIR og fikk sitt første CERT:)) Gruppefinalen gikk som forventet, ingen plassering. Senta var sliten etter en hel dag på utstilling, så hun orket nesten ikke å springe. Men vi er veldig fornøyd men dagen, og håper på en like bra dag i morgen. Da er det ny utstilling på Oppdal.

13.06.09
Da var utstillingen til Tromsø Hundeklubb over for denne gang å vi god fornøyd med resultatet. Senta ble stående som 2 beste tispe med CK. Så nå er det bare å vente til i morgen å se hva den utstillingen bringer. Vi vil også benytte annledningen til å gratulere vår venn Nico med ett kjemperesultat i dag, han ble BIR og BIG 2. Også må vi jo ikke glemme sønnen hans Frost, som var på sin første utstilling i dag som valp og ble BIM. Synes også det var veldig synd at vår venn Aiko ikke kunne stille i dag pga en skade i foten. Håper du kommer sterkere tilbake en annen gang.

12.06.09
Ja da er vi kommet oss til Tromsø, å er klar for en ny helg med utstilling. Vi vil ønske alle våre kjente og ukjente venner lykke til i morgen og på søndagen. I morgen kommer det oppdatering på hvordan det har godt med oss i utstillingsringen.

19.04.09

Ja ja da gikk det som forventet i dag. Senta er litt for kraftig så det blei bått, 2 kval. Så da er det bare å få henne slanket 1 til 2 kilo, så skulle hun nok være der hun skal være i vekt.

Tror at dommeren var litt pirkete, for det var mange av tollerne som endte opp med blått i dag.

Da er neste mulighet Tromsø i juni, så da får vi håpe på bedre resultat.

18.04.09

Ja da har det skjedd litt her i dag. Har hatt deby i lydighets ringen i dag, og kan vi si annet enn at vi er KJEMPEFORNØYD. Av 22 stilte hunder i klasse 1 ble Senta i dag nr 5, med 153 poeng og 2 premiering. Kun 7 poeng fra opprykk til klasse 2. Hun besto alle øvelsene og fikk tildelt Apellmerke i sølv i dag.

Da er det bare å håpe at morgendagen også bringer lykke i utstillingsringen.

12.03.09

Da har vi meldt på til NKK utstillinga i Harstad. Så nå starter ett nytt utstillings år med nye muligheter.

Har i dag lagt til link til Senta`s venn Pepsi. Vil få benytte anledningen til å gratulere henne med en flott hjemmeside.

Ny link bernervennen

17.02.09
I dag har vi tatt apellmerkeprøven. Tross i at Senta har løpetid og ikke er helt på nett for tia, så må vi si at vi er kjempefornøyd med resultatet. Alle øvelsene ble gjennomført, foruten enkelt dekken. Den ble utsatt pga at det var 14 minusgrader der prøven ble avholdt. Enkelt dekken blir gjennomført så snart forholdene tilsier det. Vi besto alle øvelsene og fikk totalt 110 poeng. Består vi enkelt dekken får vi bronsemerket. Kravet for å få bronsemerket er 90 poeng og bestått i alle øvelsene. Så da blir neste utfordring lydighet klasse 1 på NKK utstillingen i Harstad i april.

31.01.09

I dag er det siste dag i januar, og 19 dager senere i år enn i fjor har jeg Karl Martin og Senta tatt turen opp på Hinnstein. Sammen med oss hadde vi Stig Johnsen en arbeidskollega av meg. En fin tur, men det var tungt å gå. En del løs snø og mye vind. Oppe på Hinnstein møtte vi på to rein som Senta viste interesse for, men bare ett kort øyeblikk også var hun tilbake rundet føttene våres. Etter innskriving i boka, en kopp kaffe og noen brødskiver var det bare å vende nesen hjem igjen. Senta har virkelig fått kjørt seg i dag, har ikke vært mye liv i henne etter at vi kom hjem:))

Ny link TollerLinks

God helg ønskes til venner, bekjente og til alle dere som er innom siden vår.

PS. Vi blir veldig glad for en liten hilsen i gjesteboka vår.

24.01.09
Lagt ut flere bilder av Senta og Aiko på tur og så er bildene fra første utstilling i Bjerkvika kommet. Har også laget en bildeserie med naturbilder.

22.01.09
I dag har vi jobbet videre med noen nye sider som er lagt ut. Aktiviteter, utstillingsplaner 2009 og linker

21.01.09
I dag er endelig hovedbildet ferdig. Etter mye jobbing, frem og tilbake er vi nå fornøyde med resultatet. En stor takk til Tommy for all hjelp.