Om oss

Vi er ett par som heter Monica og Karl Martin Jakobsen. Vi bor i Breivika rett utenfor Harstad.

Monica kommer opprinnelig fra Lofoten, Sydalen ca 3 mil vest for Svolvær. Flyttet til Harstad i -98 for å begynne på vernepleien ved høgskolen. Skulle bare være i Harstad i 3 år så skulle hun vende nesen hjem igjen, Lofotpatriot som hun var/er! :) Men slik gikk det ikke. Traff Karl Martin i nov - 99 og siden da har det aldri vært aktuelt å flytte til Lofoten igjen! Etter endt utdanning fikk hun jobb i Harstad kommune. Begynte som miljøterapaut i en barnebolig og jobber der fortsatt, men nå som avdelingsleder.

Karl Martin kommer også opprinnelig fra Lofoten, Reine men flyttet til Grytøya da han var 7 år. Bodde der til han flyttet til Harstad da han var 15 år for å begynne på videregående skole. Han utdannet seg som sveiser og jobbet med det i mange år før han prøvde seg som skadesanerer i Polygon og som drosjesjåfør i Harstad taxisentral. I dag jobber han som lagerarbeider ved Service Nord Egros og trives godt med det.

Vi bygde oss hus i 2003 og giftet oss i 2006 så vi er godt etablerte. For tiden bor det 2 firbente sammen med oss, Senta og Pusi.

Vi er begge oppvoks med dyr rundt oss. Foreldrene til Karl Martin har hatt gård, hund og katt, og Monica er oppvokst med hund og katt. Det gikk ikke lange tiden etter at vi treftes før vi bestemte oss for å få hund. Monica flyttet inn til Karl Martin i mai og vår første hund Kira flyttet inn i juni 2000:))

Ellers går dagene med til hundetrening, turer i skog og mark, jobbing, venner og familie. .